Beeldmerk_SandraOverbeek

Specialties

(RETAIL) STYLING

Bij een interieurontwerp is styling een apart hoofdstuk. Vaak wordt dit onderbelicht, terwijl het juist zo belangrijk is. Voornamelijk gebeurt dit door het toevoegen van accessoires, maar ook de juiste geur, bloemen/planten en muziek passend bij het ontwerp moet niet vergeten worden.

Bij een retailconcept is het van belang dat al je zintuigen worden geprikkeld! Dit is de start voor het theater maken in jouw winkel, bij jouw event of in jouw etalage. Door te spelen met zaken als geur, geluid, kleur en hoe dingen fysiek aanvoelen, kunnen we onze klanten sturen. Een ontmoetingsplek die inspireert, uitdaagt, maar tevens ook waar je je thuis voelt.

Wil je je laten inspireren?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op!

Sandra Overbeek - Specialties - Styling

GEURBELEVING

Onderzoek wijst uit dat maar liefst 75 procent van onze emoties worden bepaald door wat we ruiken. Geuren roepen sterke herinneringen op. Geur bepaalt daarom in belangrijke mate hoe we ruimte of zelfs een persoon ervaren. Een geur in balans met jouw winkel/hospitality/kantoor zorgt ervoor dat langer bij je willen blijven en vaker terugkomen. Het is goed om te weten dat een geurgeheugen langer werkt dat een beeldgeheugen. Wij kunnen je op allerlei wijze helpen om jouw winkel/hospitality/kantoor of ruimte te voorzien van de passende geur.

Ben je benieuwd?
Neem contact op en boek een unieke geurervaring!
Wij zullen je dan tevens informeren over de mogelijkheden.

Sandra Overbeek - Styleguide Juni '21

DOWNLOAD DE GRATIS STYLEGUIDE

Door het volgen van diverse trendlezingen en masterclasses gedurende het jaar en bezoek aan beurzen, worden wij constant geprikkeld en geïnspireerd door een nieuwe kijk te ontwikkelen op ontwerpen, kleuren, materialen, texturen en trendvoorspellingen.

Graag delen wij deze informatie in onze Stijlgids, tezamen met tips en tricks op het gebied van styling, geuren en ontwerp in algemene zin.

Download hieronder gratis het meest recente exemplaar.