Beeldmerk_SandraOverbeek

Ontwerpers

Sandra Overbeek

SANDRA OVERBEEK

Interieurontwerper, stylist en trendwatcher

In mijn vak als interieurontwerper en stylist ligt mijn passie in het combineren van materialen en texturen, die samensmelten met de functionaliteit van de ruimte, kleuren, geuren en de perfecte styling. Ik geniet volop van ruimtes en settings die dit allemaal hebben; retail, horeca, kantoren en particuliere interieurs! Verrassende ontwerpen, die mij inspireren van de perfecte zichtlijnen tot en met de juiste styling, van de afgestemde kleding, naar de juiste geur, daar hou ik van! Dit is de liefde die ik voel voor mijn vak en wil overbrengen in mijn ontwerpen.

Alicia Jacobsz - Interieurontwerper

ALICIA JACOBSZ

Interieurontwerper

Ik wilde de wereld zien, leren kennen en ik koos ervoor om de studie toerisme te volgen. In de 4 jaar die volgden kwam ik langzamerhand tot de conclusie: dit is geen match made in heaven. Mijn reis ging verder in Zwolle waar ik de opleiding tot ruimtelijk vormgever ging volgen aan het Cibap en alles viel op zijn plaats. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt! Kleur, behang en een tikkeltje eigenzinnig is wat mij typeert.

HOE WIJ WERKEN

Om onze werkwijze inzichtelijk te maken, leggen wij in stappen uit wat je van ons kan en mag verwachten.

Na het eerste kennismakingsgesprek (op locatie) inventariseren wij je wensen. Wanneer we alle informatie hebben ontvangen, maken wij offerte die verschillende onderdelen laat zien die van toepassing zijn. Een goede planning is belangrijk maar vanwege betrokkenheid van vele externe partijen ook lastig. Wij proberen desondanks zo veel mogelijk duidelijkheid te geven over het traject. Indien gewenst gaan we samen langs diverse winkels en showrooms uit ons netwerk om samen tot een mooi geheel te komen. Wanneer het ontwerp af is, de keuzes zijn bepaald, onderdelen zijn besteld en met de bouw of verbouwing is begonnen, blijven wij het hele proces volgen en bijsturen waar nodig. De puntjes worden op de i gezet en wij zorgen ter plaatse dat de styling en verbouwing tot één geheel gemaakt wordt. Kunst, verlichting, planten en bloemen komen aan bod om het huis meteen af te maken en tot leven te brengen zodat het hele traject op het juiste niveau wordt afgerond.

Afspraak maken?

Sandra Overbeek - Stijlstudio

LATEN WE AFSPREKEN

Ben je benieuwd wat ik voor jou of jouw bedrijf kan doen?

Ik verwelkom je graag in de stijlstudio aan de Oerseweg 4 in Ulft voor een vrijblijvende inspiratiesessie!