Beeldmerk_SandraOverbeek

Interieurconcept

Een interieurconcept is maatwerk. Vanzelfsprekend heeft een concept voor retail (retailtheater) een compleet andere benadering en uitwerking dan een particulier interieur. Echter voor alle ontwerpen geldt: we kruipen in de huid van onze klanten en denken en ontwerpen conceptmatig. Deze beleving combineren wij met de bestaande omgevingsfactoren, functionaliteit en originaliteit.

PARTICULIER

Ga je nieuw bouwen of verbouwen en vraag je je af hoe krijg ik daadwerkelijk die eenheid en tegelijkertijd de ultieme sfeer, in mijn eigen huis afgestemd? Alles begint bij een goed plan! Ruimte kan op vele manieren worden ingevuld en kan een kleine verbouwing, uitbreiding of nieuwe indeling verrassend veel mogelijkheden bieden. Wij zijn altijd “up to date” ten aanzien van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied, hierdoor wordt dit traject veel prettiger. Zo ontstaat er een uniek interieurontwerp met sfeer en allure die de persoonlijke smaak van jou als gebruiker weerspiegelt.

Sandra Overbeek - Interieurconcept - Jaren '30 Woning Ulft
Sandra Overbeek - Interieurconcept - Zakelijk
Sandra Overbeek - Interieurconcept - Zakelijk

ZAKELIJK

Wij zien jouw bedrijf als een theater!

Klanten horen hier graag te komen en te blijven (komen). Een inspirerende en vernieuwende omgeving met een op maat gemaakt interieur en sfeerbeleving voor jouw bedrijf. Hierin wordt rekening gehouden met o.a. hospitality, communicatie, routing, akoestiek, klimaat, licht, geluid, geur en duurzaamheid vanuit het ontworpen style concept. Dit alles vanuit een visie die bijdraagt aan jouw zakelijke doelstellingen en bedrijfsidentiteit. Het liefst gaan wij altijd nog net een stapje verder! Ben je benieuwd wat dat is, vraag een vrijblijvend inspiratieadvies aan!

UITGELICHT

Regelmatig worden wij gevraagd voor speciale projecten waaronder o.a. productontwerp, showroomstyling, eventstyling, totaalbeleving, sparringpartner voor bedrijven.

Unieke projecten waar wij graag samenwerking met diverse partners om deze projecten tot een succes te maken. We gaan geen uitdaging uit de weg! 

Sandra Overbeek - Interieurconcept - Uitgelicht

Afspraak maken?

Sandra Overbeek - Stijlstudio

LATEN WE AFSPREKEN

Ben je benieuwd wat ik voor jou of jouw bedrijf kan doen?

Ik verwelkom je graag in de stijlstudio aan de Oerseweg 4 in Ulft voor een vrijblijvende inspiratiesessie!